Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pensiunea Nora
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cazare la Pensiunea Nora
150 lei
Brand
Camera single
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Fie că sunteţi în vizită de afaceri, fie că doriţi să cunoaşteţi mai bine oraşul, Pensiunea Nora vă oferă o ambianţă elegantă şi confortabilă pe tot parcursul sejurului dumneavoastră.

Calitatea dotărilor, amenajarea interioară deosebită şi atenţia acordată celui mai mic detaliu, profesionalismul angajaţilor şi promptitudinea serviciilor, fac ca Pensiunea Nora să vă poată garanta un sejur memorabil.

La dispozitia dumneavoastră se află un număr de 12 camere dedicate nefumătorilor, dintre care 1 cameră single, 9 camere duble şi 2 camere matrimoniale, fiecare dotată cu aer condiţionat, aport de aer proaspăt purificat şi umidifcat, LCD, cablu TV, telefon, acces Internet Wireless, seif, minibar.

Tariful pentru camera single este de 150 lei, iar pentru camera dublă este de 200 lei,micul dejun si taxa hoteliera fiind incluse in pret. La sfarsit de saptamana avem un tarif special, redus cu 20% fata de tariful standard. În funcţie de numărul de camere solicitate şi perioada şederii, tarifele se pot negocia.

Un serviciu de care puteti beneficia cu gratuitate este parcarea subterana pazita din dotare.
Ziua hotelieră începe şi se termină la ora 12.
Restaurantul, cu o capacitate de 90 de locuri vă oferă un climat confortabil şi elegant, iar maeştrii bucătari vă vor încânta gusturile cu savuroasele preparate din bucătăria românească şi internaţională, stropite cu cele mai fine băuturi, oferindu-vă astfel o experienţă unică.

Salonul cu o capacitate de 140 de locuri, poate fi inchiriat pentru ocazii speciale precum: nunţi, botezuri, zile de naştere, revelioane, petreceri diverse etc. Dotarea salonului cu videoproiector permite susţinerea diferitelor conferinţe sau sesiuni de team-building.

Având o capacitate de 160 de locuri, grădina de vară vă permite să vă bucuraţi alături de prieteni de o ambianţă răcoroasă, oferită de sistemul de răcire a aerului prin vapori, degustând totodată, preparate la grill sau la proţap. Pentru un cadru mai intim, vă stă la dispoziţie foişorul cu o capacitate de 30 de locuri.

Nou!!! Pensiunea Nora ofera clientilor sai un pachet promotional pentru week-end:
Varianta I- camera single 120 ron,camera dubla-160 ron.
Varianta II - camera single-150 ron,camera dubla- 200 ron cu 3 mese pe zi incluse.


Vă aşteptăm cu drag la Pensiunea Nora !
Din Gura in Gura